|
|
Registros recuperados : 22 | |
1. | | BORGES, R. C. F.; SANTOS, M. D. M.; MACEDO, M. A.; MARTINS, I.; NASCIMENTO, A. G.; CAFÉ FILHO, A. C.; BOITEUX, L. S.; FONSECA-BOITEUX, M. E. de N.; INÁCIO, C. A.; MELLO, S. C. M. de. A trunk canker disease of Tectona grandis induced by Lasiodiplodia theobromae in Brazil. New Disease Reports, v. 31, p. 26, Jan./Jun 2015. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
| |
2. | | BORGES, R. C. F.; SANTOS, M. D. M.; MACEDO, M. A.; MARTINS, I.; NASCIMENTO, A. G.; CAFÉ FILHO, A. C.; BOITEUX, L. S.; FONSECA, M. E. N.; INÁCIO, C. A.; MELLO, S. C. M. de. A trunk canker disease of Tectona grandis induced by Lasiodiplodia theobromae in Brazil. New Disease Reports, v. 31, p. 26, Jan./Jun. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
3. | | EBINGHAUS, M.; GASPAROTTO, L.; MARTINS, J. M. T.; SANTOS, M. D. M. dos; TESSMAN, D. J.; BARROS-CORDEIRO, K. B.; PINHO, D. B.; DIANESE, J. C. Austropuccinia licaniae, first congeneric with the myrtle rust pathogen A. psidii. Mycologia, p. 1-13, 2024. Online first. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
| |
4. | | DIAS, M. D.; FONSECA, M. E. N.; DIAS-NETO, J. J.; SANTOS, M. D. M.; PANDOLFO, G. M.; BOITEUX, L. S.; CAFÉ-FILHO, A. C. Biology, pathogenicity, and haplotype analyses of Colletotrichum cliviae: a novel soybean anthracnose agent in warm tropical areas. Tropical Plant Pathology, v. 43, n. 5, p. 439-451, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
6. | | BORGES, R. C. F.; ROSSATO, M.; SANTOS, M. D. M.; MACEDO, M. A.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; REIS, A. Colletotrichum siamense as a causal agent of leaf anthracnose in seedlings of Annona muricata in nurseries from the Federal District, Brazil. Journal of Plant Diseases and Protection, v. 128, p. 583-588, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
7. | | DIAS, M. D.; DIAS-NETO, J. J.; SANTOS, M. D. M.; FORMENTO, A. N.; BIZERRA, L. V. A. S.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; CAFÉ-FILHO, A. C. Current status of soybean Anthracnose associated with Colletotrichum truncatum in Brazil and Argentina. Plants, v. 8, p. 459, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
8. | | CABRAL, C. S.; SANTOS, M. D. M.; BORGES, R. C. F.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; REIS, A. Description of Golovinomyces orontii as the causal agent of lettuce (Lactuca sativa) powdery mildew in Brazil. Plant Disease, v. 103, n. 4, p. 761, Apr. 2019. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
9. | | ANDRADE, M. T.; SANTOS, M. D. M.; CABRAL, C. S.; BOITEUX, L. S.; REIS, A.; FONSECA, M. E. N. Diversidade de homológos do gene codificador da proteína alergênica alt a 1 em isolados de Alternaria associados com aliáceas no Brasil. Tropical Plant Pathology, v. 36, p. 1096, 2011. Suplemento. CD-ROM. Resumo 1075. Edição dos resumos do 44º Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 2011, Bento Gonçalves. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
12. | | BORGES, R. C. F.; ROSSATO, M.; SANTOS, M. D. M.; FERREIRA, M. A.; FONSECA, M. E. N.; REIS, A.; BOITEUX, L. S. First report of a leaf spot caused by Paramyrothecium roridum on tectona grandis in Brazil. Plant Disease, v. 102, n. 8, p.1661, Aug. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
13. | | BORGES, R. C. F.; SANTOS, M. D. M.; CABRAL, C. S.; FONSECA, M. E. N.; REIS, A.; BOITEUX, L. S. Identification of Golovinomyces cichoracearum as the Powdery Mildew-Causing Agent of Chicory in Brazil. Plant Disease, v. 102, n. 7, p. 1453, July 2018. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
14. | | CABRAL, C. S.; SANTOS, M. D. M.; BORGES, R. C. F.; BOITEUX, M. E. de N. F.; REIS, A.; BOITEUX, L. S. Lettuce powdery mildew caused by Golovinomyces arontii in Brazil. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FITOPATOLOGIA, 50., 2017, Uberlândia. Do manejo à edição do genoma: resumos. Brasília, DF: SBF, 2017. Na publicação: FONSECA, M. E. N. Resumo 0750. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
15. | | BORGES, R. C. F.; SANTOS, M. D. M.; VELOSO, J. S.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; NASCIMENTO, W. M.; REIS, A. Leveillula taurica causing powdery mildew of chickpea in Brazil. Journal of Phytopathology, v. 171, n. 2-3, p. 63-66, Mar. 2023. New disease report. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
16. | | BORGES, R. C. F.; LEITE, S. dos S.; MARTINS, J. M. T.; SANTOS, M. D. M.; VELOSO, J. S.; MADEIRA, N. R.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; REIS, A. Powdery mildew (Erysiphe cruciferarum) on brassicaceae in Brazil. Australasian Plant Pathology, v. 52, p. 419-425, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
17. | | BORGES, R. C. F.; SANTOS, M. D. M.; ROSSATO, M.; GIORIA, R.; BRUNELLI, K. R.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; REIS, A. Report of Paramyrothecium roridum causing circular leaf spots on impatiens walleriana in Brazil. Plant Disease, v. 103, p. 157, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
18. | | OLIVEIRA, C. L.; SOUSA, J. L. R. de; SANTOS, M. D. M. dos; TORRES, A. C.; DUSI, A. N. Resistance to potato virus Y (PVY) in genetically modified potato cv. Bintje. Fitopatologia Brasileira, Brasília, DF: v. 29, p. S97, ago. 2004. Suplemento. Resumo 248. Trabalho apresentado no 37º Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 2004. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
| |
19. | | LUCCAS, B. E. G.; REZENDE, M. E.; SANTOS, M. D. M.; MARTINS, O. M. Sequenciamento como ferramenta para a identificação de bactérias veiculadas em material vegetal introduzido via intercâmbio de recursos genéticos no Laboratório de Quarentena Vegetal. In: RIBEIRO, Z. M. de A.; MENEZES, J. E.; SILVA, J. B. T. da; SOUZA, L. M. de (Ed.). XXI Encontro do Talento Estudantil da Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia: resumos. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2016. p. 110. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
| |
20. | | CESARIN, A. E.; SOUZA, H. A. de; SANTOS, M. D. M. dos; MODESTO, V. C.; AMORIM, D. A. de; ROZANE, D. E.; NATALE, W. Teores de clorofila e índice spad em folhas de goaibeira, em função da aplicação do resíduo da indústria processadora de goaibas. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA DO SOLO, 33., 2011, Uberlândia. Solos nos biomas brasileiros: sustentabilidade e mudanças climáticas: anais. [Uberlândia]: SBCS: UFU, ICIAG, 2011. 4 f. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
Registros recuperados : 22 | |
|
|
Registros recuperados : 11 | |
1. | | MONTEIRO, M. L. G.; MÁRSICO, E. T.; ROSENTHAL, A.; CONTE-JUNIOR, C. A. Synergistic effect of ultraviolet radiation and high hydrostatic pressure on texture, color, andoxidative stability of refrigerated tilapia fillets. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 99, n. 9, p. 4474-4481, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
3. | | MONTEIRO, M. L. G.; DELIZA, R.; MARSICO, Eliane T.; ALCANTARA, M. de; CASTRO, I. P. L.; CONTE-JUNIOR, C. A. What Do Consumers Think About Foods Processed by Ultraviolet Radiation and Ultrasound? Foods, v. 11, n. 3, 434, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
4. | | VIANA, F. M.; DELIZA, R.; MONTEIRO, M. L. G.; MARTINS, I. B. A.; OLIVEIRA, D. C. R.; CONTE-JUNIOR, C. A. Applying free word association to understand the perception of fish as a meal by Brazilians with different consumption frequencies. Journal of Sensory Studies, v. 36, n. 2, e12628, p. 1-9, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
5. | | MONTEIRO, M. L. G.; MÁRSICO, E. T.; DELIZA, R.; CASTRO, V. S.; MUTZ, Y. S.; SOARES JUNIOR, M. S.; CALIARI, M.; SANTOS, E. A.; CONTE-JUNIOR, C. A. Physicochemical and sensory characteristics of pasta enriched with fish (Oreochromis niloticus) waste flour. LWT - Food Science and Technology, v. 111 p. 751-758, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
6. | | MONTEIRO, M. L. G.; MÁRSICO, E. T.; MANO, S. B.; ALVARES, T. DA S.; ROSENTHAL, A.; LEMOS, M.; FERRARI, E.; LÁZARO, C. A.; CONTE-JUNIOR, C. A. Combined effect of high hydrostatic pressure and ultraviolet radiation on quality parameters of refrigerated vacuum-packed tilapia (Oreochromis niloticus) fillets. Scientific Reports, v. 8, 2018. 11 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
7. | | MONTEIRO, M. L. G.; MÁRSICO, E. T.; SOARES JUNIOR, M. S.; DELIZA, R.; OLIVEIRA, D. C. R. DE; CONTE-JUNIOR, C. A. Tilapia-waste flour as a natural nutritional replacer for bread: A consumer perspective. Plos One, May, v. 13, n. 5, e0196665, 2018. 8 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
8. | | VIANA, F. M.; MONTEIRO, M. L. G.; FERRARI, R. G.; MUTZ, Y. S.; MARTINS, I. B. A.; SALIM, A. P. A. A.; ALCANTARA, M.; DELIZA, R.; MANO, S. B.; CONTE-JUNIOR, C. A. Multivariate Nature of Fish Freshness Evaluation by Consumers. Foods, v. 11, n. 2144, p. 1-15, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
9. | | CANTO, A. C. V. S.; COSTA-LIMA, B. R. C.; SUMAN, S. P.; MONTEIRO, M. L. G.; MARSICO, E. T.; CONTE-JUNIOR, C. A.; FRANCO, R. M.; SALIM, A. P. A. A.; TORREZAN, R.; SILVA, T. J. P. Fatty acid profile and bacteriological quality of caiman meat subjected to high hydrostatic pressure. LWT - Food Science and Technology, v. 63, p. 872-877, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
10. | | CUNHA, L. C. M.; MONTEIRO, M. L. G.; COSTA-LIMA, B. R. C.; GUEDES-OLIVEIRA, J. M.; ALVES, V. H. M.; ALMEIDA, A. L.; TONON, R. V.; ROSENTHAL, A.; CONTE-JUNIOR, C. A. Effect of microencapsulated extract of pitaya (Hylocereus costaricensis) peel on color, texture and oxidative stability of refrigerated ground pork patties submitted to high pressure processing. Innovative Food Science and Emerging Technologies, v. 49, p. 136-145, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
11. | | CUNHA, L. C. M.; MONTEIRO, M. L. G.; COSTA-LIMA, B. R. C. da; GUEDES-OLIVEIRA, J. M.; RODRIGUES, B. L.; FORTUNATO, A. R.; BALTAR, J. D.; TONON, R. V.; KOUTCHMA, T.; CONTE-JUNIOR, C. A. Effect of microencapsulated extract of pitaya (Hylocereus costaricensis) peel on oxidative quality parameters of refrigerated ground pork patties subjected to UV-C radiation. Journal Of Food Processing And Preservation, e15272, 2021. Early Access.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
Registros recuperados : 11 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|